Kuinka poistaa ystäväsi Facebookista

Facebook on ehkä maailman eniten käytetty sosiaalinen verkosto Instagramin tai Twitterin luvalla. Yhteisö, jossa voit ottaa yhteyttä ystäviin ja tehdä uusia, mutta miten voimme poistaa ne, joita emme enää halua olla osa ystäväluetteloa? Seuraavaksi tarjoamme sinulle askeloppaan, jossa selitämme, miten ystäväsi poistetaan Facebookista.

Ystävien tekeminen Facebookissa on todella yksinkertaista, mutta totuus on, että emme aina tiedä niitä ihmisiä, jotka hyväksymme, tai pyydämme ystävyyspyyntöä niin, että jos haluat poistaa ystävien verkostostasi jonkun, jota et todellakaan tiedä tai Ystävä, jonka kanssa olet menettänyt suhteen, sinun on noudatettava alla kuvattuja ohjeita.

Vaiheet ystäväsi poistamiseksi Facebookista

  1. Ensimmäinen askel Facebook-ystävän poistamiseksi on kirjoittaa Facebook-tili ja etsiä henkilö, jolle et enää halua olla ystäviä.
  2. Kun olet kyseisen henkilön profiilissa, sinun täytyy mennä yläosaan, jossa profiilisi kuva ja otsikko näkyvät.
  3. Näet, miten oikealla puolella näkyy " Ystävät " -vaihtoehto ("Seuraavien" ja "Viestin" vieressä) ja jos "napsautat" sen sisällä, valikko avautuu useilla vaihtoehdoilla, joista viimeinen on " Poista ystävistäni. "
  4. Tämän ainoan vaihtoehdon avulla olet poistanut kyseisen henkilön Facebook-ystävistäsi ja et enää näe viestejäsi, kommenttejasi tai viestejäsi. Et myöskään näe toimintaasi Facebookissa.
  5. Ystäväsi poistaminen Facebookista on jotain todella yksinkertaista, mutta jos syyt haluta poistaa se on jotain todella huonoa, voit myös estää henkilön. Tätä varten sinun täytyy palata profiiliin ja uudelleen kansiosoitteesi yläpuolelle napsauttamalla oikealla puolella olevia kolmea pistettä. Näet, kuinka avaat valikon, jossa on useita vaihtoehtoja, joista viimeinen on "Estä". Kun napsautat sitä, voit tehdä siitä, että henkilö ei enää näe profiiliasi tai julkaisujasi, mutta et voi ottaa sinuun yhteyttä.
  6. Estä Facebook-ystävän tekeminen myös profiilistasi "Asetukset" -osiossa ja sitten "Lohkot" -kohdassa. Näet, että näkyviin tulevalla sivulla voit lisätä sen profiilin nimen, jonka haluat estää, klikkaa "Estä" ja se on, että kyseisellä henkilöllä ei enää ole pääsyä profiilisi.

Poista tai estä ystävä Facebookissa on se, miten sanomme, jotain hyvin helppoa ja myös, että henkilö ei saa mitään ilmoitusta tai varoitusta toiminnastasi .