Miten WhatsAppia käytetään muistikirjana

WhatsAppin ominaisuuksien, kuten pikaviestipalvelun tai puhelujen vaihdon yhteydessä yhteystietojemme lisäksi voit käyttää sovellusta myös muilla tavoilla, esimerkiksi kannettavana .

Jos haluat muistaa päivämäärän tai olet löytänyt tekstin, jonka haluat lukea, tai olet käynyt mielenkiintoisessa verkkosivustossa, mutta sinulla ei ole aikaa siihen aikaan, voit lähettää viestin itsellesi WhatsApp-sivustolla ja voit kuulla sitä, kun tarvitset sitä.

Haittapuolena on, että WhatsApp ei salli sellaisen yhteyden luomista, jossa käytät tärkeintä puhelinnumeroa.

Opi käyttämään WhatsAppia kannettavana

Alla näytämme vaihe vaiheelta, miten sinun täytyy tehdä sovellus kannettavaksi.

  • Avaa WhatsApp, kirjoita Yhteystiedot ja napsauta Uusi yhteystieto
  • Luo tiedosto, jonka nimi on "Muistio" ja kirjoita matkapuhelinnumero
  • Poistu WhatsAppista, siirry mobiilisi Puhelu-sovellukseen ja etsi uusi yhteystieto puhelinluettelosta
  • Kun olet puhelinmuistiossa, paina Lähetä WhatsApp-viestin kuvaketta ja lähetä testiviesti. Siitä hetkestä lähtien sinulla on uusi yhteystieto nimeltä Notepad WhatsAppissa

Voi myös tapahtua, että laitteellasi oleva WhatsApp-versio ei salli tätä menettelyä.

Tällöin kokeile seuraavaa vaihtoehtoista menetelmää:

  • Syötä puhelinluettelo Puhelut-sovellukseen ja luo merkintä puhelinnumerosi kanssa
  • Leikkaa Internet-yhteys
  • Avaa WhatsApp, kirjoita yhteystiedot ja vedä sormeasi alaspäin päivittääksesi yhteystietoja
  • Avaa Yhteystiedot-luettelo Puhelut-sovelluksessa ja kirjoita välilehti, johon olet tallentanut yhteystietosi. WhatsApp-kuvakkeen pitäisi näkyä, napsauta sitä avataksesi WhatsApp-keskustelun nimesi kanssa

Notepadin luominen WhatsAppissa on paljon yksinkertaisempaa kuin luulet, ja se varmasti saa sinut ulos useammasta kuin yhdestä kiireestä.

Ja lähettämällä sinulle WhatsApp itse on paljon nopeampaa ja tehokkaampaa kuin toisen sovelluksen asentaminen ja avaaminen, kuten Google Keep .

Toinen vaihtoehto on luoda ryhmä toiseen luotettavaan henkilöön, joka tietää mitä etsit ja poista se sitten ryhmästä.

Ryhmä on käytettävissä vain sinulle ja voit käyttää sitä muistikirjana, tallentaa linkkejä, lähettää valokuvia tai videoita.