Käyttäjätilien valvonnan määrittäminen Windows 10: ssä

Jos sinulla on tietokone kotona tai verkko, johon eri ihmisillä on pääsy, on hyvä ajatus siitä, että jokaisella on käyttäjätunnus ja että he voivat käynnistää itsenäisiä istuntoja, kun he istuvat tietokoneessa. Katsotaanpa sitten vaiheopasta, jossa selitämme, miten Windows 10 -käyttäjätilien hallinta määritetään siten, että heillä on pääsy tietokoneeseen, kun taas vain yksi henkilö on se, joka hallitsee niitä kaikkia.

Aina kun käytät Windows 10 -tietokonetta, kirjaudut sisään käyttäjätiliin. Jos olet ainoa käyttäjä, jolla ei ole ongelmia tilin hallinnassa, mutta jos jaat tietokoneen tai se on verkossa, on tarpeen määrittää eri tilien hallinta ja siten, että kaikilla tileillä on pääsy asennettuihin ohjelmiin, tai Voit myös asettaa rajoituksia tietyille toimille, jotta kukaan ei voi asentaa tai poistaa mitään. Olet päävalvoja ja näin voit hallita muita tilejä.

Vaiheet, joilla määritetään käyttäjätilien hallinta Windows 10: ssä

  1. Ensinnäkin meidän on sanottava, että jotta käyttäjätunnuksen hallinta voidaan määrittää Windows 10: ssä, sinun on oltava järjestelmänvalvoja, eli tärkein tili, koska kaikilla tavallisilla käyttäjillä ei ole pääsyä tilinhallintaan. Jatka näin, jatka näitä vaiheita.
  2. Käynnistämme tietokoneen, anna järjestelmänvalvojan tili ja napsauta Käynnistä-painiketta (alhaalla vasemmalla Windows-logon kuvassa), valitse Asetukset- vaihtoehto ja sitten näkyviin tulevassa hakukentässä. meidän on kirjoitettava "UAC" .
  3. Näet vaihtoehdon, joka näkyy " Change Account Control Settings". Napsauta sitä.
  4. Nyt näet paneelin, jossa voit valita, kun haluat saada ilmoituksia muutoksista joukkueessa. Siinä tapauksessa, että et halua poistaa UCA: ta, sinun on siirryttävä asemaan, jossa et koskaan ilmoita minulle ja klikkaa OK . Tässä vaiheessa saatetaan pyytää käyttäjän salasanaa, joten sinun on kirjoitettava se ja sitten se voi pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen niin, että UAC on poistettu käytöstä.
  5. Jos haluat aktivoida UAC: n, sinun on valittava vaihtoehto, kun haluat saada ilmoituksen, eli siirrä liukupaneeli "Ilmoita aina minulle" tai jokin seuraavista vaihtoehdoista: "Ilmoita minulle vain, kun sovellus tekee muutoksia ". Sitten painat "OK" ja se on niin! olet määrittänyt tilinhallinnan ja näet, onko jokin muu sovellus tai tosiasiallisesti jos joku muu käyttäjä on halunnut tehdä muutoksia laitteeseen.