Facebook-tilin poistaminen

Facebook on yksi maailman suosituimmista sosiaalisista verkostoista . Miljoonia tilejä avataan päivittäin, mutta myös suljetaan sosiaalisten verkostojen välinen suuri kilpailu. Tällä hetkellä Instagram-seuraajat näyttävät saavan asemansa Facebookissa. Kun on aika poistaa tilillemme etusija toiselle, syntyy joukko ongelmia, jotka alkavat kyvystä sulkea verkkopolku oikein. Aika on rahaa, ja on parempi olla selvillä vaiheista, joita aiomme tehdä Facebookin läsnäolomme lopettamiseksi. Huomioi nämä ohjeet ja tutustu Facebook-tilin poistamiseen.

Facebook-tilin poistaminen

  1. Ennen kuin ryhdyt poistamaan Facebook-tilin, meidän on oltava 100% varmoja. On mahdollisuus poistaa käytöstä, että se olisi väliaikainen. Voisimme palauttaa valokuvia tai elementtejä, joilla on jonkin verran emotionaalista veloitusta. Jos poistamme tilin, kaikki poistetaan, ja voimme menettää etuoikeutettuja tietoja, jotka ovat hankalia tai mahdotonta palauttaa.
  2. Jos haluamme poistaa tilin tilaksi ilman Facebookia, mutta pidämme profiilimme tulevaisuudessa, vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia. Kun Facebook on tilillämme, etsimme "Valikko" -vaihtoehtoa. Näkyvissä olevasta avattavasta valikosta valitsemme välilehden "Kokoonpano". Odotamme vasemmalle vaihtoehtoa, jossa sanotaan "Security". Näiden napsautusten kohdalla saavutamme valinnan, joka poistaa tilin näkyviin tulevan valikon alaosassa olevan tilin. Voimme aktivoida tilin automaattisesti tai manuaalisesti halutessamme.

  3. Mahdollisuus poistaa on kaikkein radikaali ja siitä on oltava 100%: n turvallisuus. Emme voi epäröi poistaa Facebook-tilisi. Kirjaudu sisään normaalisti ja valitse vaihtoehto poistaa tili. Jos se ei näy, voimme etsiä sitä hakukoneessa, joka vie meidät suoraan siihen. Jos annamme sinulle tilin poistamisen, Facebook varoittaa meitä siitä, että emme voi palauttaa mitään siihen liittyviä tietoja ja että kaikki siinä olevat tiedot poistetaan. Napsautamme vaihtoehtoa Poista tili. Hän kysyy meiltä, ​​olemmeko varmoja, jos se on, se seikkailu tässä sosiaalisen verkoston kanssa, jolla on tietty profiili, on ohi.

Näillä yksinkertaisilla toimenpiteillä olemme poistaneet Facebook-tilin tai poistaneet sen. Jos deaktivoimme sen, emme ole näkyvissä, mutta säilytämme tiedot, jos poistamme sen, emme voi tehdä mitään palauttamaan muistiamme, kaikki poistetaan ikuisesti.