Miten luoda suljettu ryhmä Facebookissa

Facebookissa suljetut ryhmät ovat täydellinen tapa luoda tilaa sosiaalisiin verkostoihin, joilla on samanlaisia ​​harrastuksia ja ominaisuuksia. Facebook on tapaamispaikka eri profiilien välillä, joiden on tarkoitus keskustella ja näyttää täydellisesti yhdistetyiltä ilman, että kukaan tietää. Facebookissa suljetut ryhmät ovat tapa järjestää ystävyyssuhteita tai löytää yhteinen perusta kaikenlaisten ihmisten kanssa. Uskalla, että oma sosiaalinen verkosto tarjoaa oman suljetun ryhmän, jonka avulla voit muodostaa yhteyden haluamiinne ihmisiin.

Vaiheet suljetun ryhmän luomiseen Facebookissa

  1. Aloitimme tämän tehtävän kirjautumalla Facebookiin . Oma sivu on kyseisen suljetun ryhmän lähtökohta. Jos siirrymme koko sivun alareunaan, löydät välilehden, joka sanoo "Ryhmät". Annamme vaihtoehdon Luo ryhmä.
  2. Sivulla 'Luo uusi ryhmä' tai 'Luo ryhmät' löydät sen ryhmästä "Ryhmät". On aika antaa ryhmälle nimi, voimme valita merkittävimmän lauseen tai nimen. Se voi olla esimerkiksi perheryhmä tai eri ystävien tapaaminen häätapahtuman valmistelussa.
  3. Meillä on valitun ryhmän nimi, nyt meidän on sisällytettävä ne ihmiset, jotka haluamme niiden olevan. Facebook kertoo meille vaihtoehdon 'Lisää joitakin ihmisiä', jos haluat valita ystävien tai perheenjäsenten nimet, jotka haluamme olla kyseisessä ryhmässä. Valitsemme ne niin, että he saavat ilmoituksen ja voivat hyväksyä tai olla osa kyseistä ryhmää.

  4. Ryhmän ja valittujen ystävien kanssa se on yksityisyyden vuoro. Valitsemme tarvittavat näkökohdat napsauttamalla avattavaa avattavaa yksityisyyttä . Näyttöön tulee mahdollisuus luoda suljettu ryhmä, joka sopii meille tai haluamme tehdä tällä hetkellä.
  5. Suljettu ryhmä pysyy uutiskanavan ulkoasun ulkopuolella, vain samaan ryhmään kuuluvat henkilöt näkevät toimintansa. Samoin kuin järjestelmänvalvojat, voimme valita ne ystävät tai ystävät, jotka haluamme lisätä . Joissakin asioissa se on paras tapa liittyä pelkäämättä, että julkaisumme ulottuvat rakkaamme ulkopuolelle.

Uskalla luoda tätä suljettua ryhmää Facebookissa, joka sisältää vain haluamasi ihmiset. Voit nauttia monista eduista, joita sinulla ei ole avoimilla ryhmillä tai tavallisilla sivuilla.